1 Decembrie – pregătiri de sărbătoare

Sarbatorim parca mai frumos in iie ziua naționala, ne bucuram mai mult de o hora cu inima romana, ne inveseleste si ne defineste tricolorul, simtim românește, ne pregatim sa semanam grâul si sa fim mai buni, căci se apropie 1 Decembrie. Nu doar Ziua națională, dar si ziua comunei noastre.

Doamnele invatatoare si domnii profesori creeaza de la an la an spectacole, activitati si proiecte mai interesante, recuperari de tradiții uitate si de sensuri afective.

Priviti ce frumos tin copiii nostri pe sus o Romanie colorata si vesela, Romania lor!
Grupul de dans Aktiv Dance la festivalul dansului popular de la Casa de Cultura a orasului Bragadiru, 26 noiembrie 2019
Grupul doamnelor profesoare participante la Cursul de dans organizat de ISJ Ilfov, cele care au introdus elevii in arta complexă si traditia dansului popular romanesc.
33 de formații de dans popular autentic din zona Ilfov au demonstrat marti, 26 noiemvrie 2019, pe scena Casei de Cultură “Mihai Eminescu” din orașul Bragadiru, că au însusit tainele pașiilor de dans de la profesorii lor.
Aceștia, 60 la număr, au învățat la rândul lor de la maestrul coregraf Marin Barbu, care i-a pregătit în cadrul proiectului cultural “Studiul dansului popular din zona Ilfov”
Acest proiect aparține Consiliului Județean Ilfov și Inspectoratului Școlar Județean Ilfov si scoala noastra a participat la el cu opt cadre didactice care au pregatit tot atatea grupe de dans popular.
Sursa-Centrul Judetean pentru Cultura Ilfov

Leave a Reply

Your email address will not be published.